#TwitterFiction Festival begint! Doe jij mee?
Kickoff 12 Maart #TwitterFiction Festival

TwitterFiction-festival-hoe-werkt-twitter-2

#TwitterFiction Festival begin op woensdag 12 mei en duurt tot en met zondag 16 mei.

Aangekondigd als een “All – dag, de hele nacht feest van verhalen vertellen op Twitter , ” de # TwitterFiction Festival begint op woensdag 12 mei en loopt tot en met zondag 16 mei .

Schrijvers , lezers en entertainment – liefhebbers worden uitgenodigd om mee te doen en hun verhaal te vertellen… 140 tekens per keer!

TwitterFiction-festival-hoe-werkt-twitter-1

De #TwitterFiction Festival gaat helemaal over het aanmoedigen van mensen om creatief verhalen te vertellen  met behulp van tweets . En ze zijn nog op zoek naar creatieve types die verder gaan dan alleen tweeten.

Het festival zelf is voorzien van gastauteurs en schrijvers uit verschillende genres tweeten.

De kick off gepland op 12 maart , zal een live event zijn in New York waar literaire grootheden zoals RL Stein en Sara Barron aanwezig zullen zijn.

TwitterFiction-festival-hoe-werkt-twitter-4

 

Gedurende het vijf dagen durende festival zullen auteurs en officiële deelnemers deelnemen op Twitter in een verscheidenheid van gebeurtenissen : Een reis langs Mt . Everest zal worden gedocumenteerd , een romantische verstrengeling , woord wedstrijden worden gespeeld en een moordmysterie zal worden opgelost.

Voor een volledige lijst van evenementen en deelnemers , bezoek de #TwitterFiction Festival website. En om mee te volgen op Twitter , moet u in te checken met # hashtag TwitterFiction deze week .